Кіровоградщина: проводиться сезонне обстеження вулично-шляхової мережі

Жовтень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1020 | Коментарі: 1

З 1 по 20 жовтня 2013 року Державтоінспекція Кіровоградської області проводить комісійний огляд вулично-шляхової мережі з метою визначення готовності вулиць та залізничних переїздів до експлуатації в осінньо-зимовий період і належної підготовки комунальних підприємств до їх утримання під час погіршення погодних умов.

Сезонне обстеження вулично-шляхової мережі Кіровоградської області працівники ДАІ проводять спільно з представниками служби автомобільних доріг у Кіровоградській області, ДП «Кіровоградський облавтодор», комунальних організацій, Укрзалізниці та Укртрансінспекції.

Особлива увага під час огляду приділяється організації роботи щодо приведення вулично-дорожньої мережі в безпечний для руху стан, а саме відсутності ямковості, облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок, місць концентрації ДТП, забезпеченню нормативного освітлення наземних пішохідних переходів, облаштування технічними засобами регулювання дорожнього руху, а також готовність дорожніх і комунальних підприємств до утримання доріг та вулиць у зимовий період, їх готовність до надзвичайних ситуацій унаслідок різкого погіршення погодних умов осінньо-зимового періоду.

Крім того, Державтоінспекцією будуть обстежені автомобільні стоянки, розміщені вздовж автомобільних доріг державного значення, які можливо буде використати для відстою транспорту на період виникнення ускладнень в дорожньому русі у зимовий період.

За результатами проведення огляду Державтоінспекцією будуть надані відповідні вимоги власникам вулично-дорожній мережі та забезпечено контроль за їх виконанням.

УДАІ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool