Кіровоградщина : проведено змагання з боротьби «самбо» серед всіх правоохоронних органів області

Серпень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

22 серпня 2013 року Кіровоградською обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» проведено змагання «Динаміади-2013» з боротьби самбо.

Змагання проводилися між 6 командами правоохоронних органів Кіровоградщини, в тому числі активну участь прийняла і збірна команда Державної пенітенціарної служби в Кіровоградській області в складі 8 осіб, як передбачалося положенням про змагання.
Подивитися на запеклу, цікаву та безкомпромісну боротьбу прибули колеги, рідні та близькі спортсменів, що придавало їм сили та надихало на перемогу.
Підготовленість спортсменів до змагань з самбо працівників правоохоронних органів з кожним роком зростає, і що приємно, працівники пенітенціарних установ Кіровоградської області також активно займаються даним видом спорту і мають достатній рівень майстерності володіння прийомами боротьби.
В результаті проведених змагань борці збірної команди управління в особистих заліках здобули певні досягнення, так начальник сектору по роботі з персоналом управління Олександр Горбенко в ваговій категорії понад 100 кг. здобув 2 місце, в ваговій категорії до 84 кг. молодший інспектор відділу нагляду і безпеки Петрівської виправної колонії (№49) Сергій Сорокун здобув 3 місце. І за підcумками проведених змагань незважаючи на невелику кількість призових місць, завдяки належній організації збірної команди згуртованості колективу та проявлену волю до перемоги під час виступу кожного борця збірна команда Державної пенітенціарної служби в Кіровоградській області, поступившись збірним командам управління МВС та ДСНС в області, виборола III місце в загальному заліку.
Тож бажаємо усім, хто захоплений фізичною культурою і не стоїть осторонь виру спортивного життя - міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих перемог, а спортсменам пенітенціарної системи зичимо високих здобутків та перемог у змаганнях між іншими правоохоронними органами. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для оточуючих.
 

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool