Кіровоградщина: протягом вихідних на воді загинули двоє чоловіків

Липень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

Два випадки загибелі на воді зафіксовано на території області у минулу неділю. Про обидва випадки до екстрених служб повідомили місцеві мешканці, які самостійно вилучили небіжчиків з води.

Так, у с.Косівка Олександрійського району на березі р.Березівка разом з товаришами відпочивав 30-річний місцевий житель. Чоловік вирішив стрибнути з дамби у воду. Проте, це стало останнім, що він зробив у своєму житті. Знайомі побачили, як чоловік з’явився на поверхні води із закривавленою головою. Їм лишалося лише підплисти ближче та дістати тіло на берег. Загиблий зіткнувся у воді з перешкодою та отримав травми, несумісні з життям.
А у селищі Онуфріївка на місцевому ставку загинув 51-річний чоловік. Про це повідомили жителі селища, які дістали загиблого з водойми. За яких саме обставин загинув чоловік та причина його смерті встановлюється фахівцями.
Прес-служба Управління ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool