Кіровоградщина: протирадіаційне сховище треба буде повернути

Вересень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Службові особи автотранспортного підприємства Новоукраїнського району незаконно відчужили на користь аграрного товариства об’єкт цивільної оборони. Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомив заступник прокурора Кіровоградської області Віктор Приходько. За його словами службовці автотранспортного підприємства уклали з аграрною фірмою договір купівлі-продажу приміщення будівлі, частина якої є протирадіаційним сховищем площею 320 кв.м. на укриття 128 осіб.

«Службові особи автотранспортного підприємства не мали права вчиняти жодних дій до відчуження сховища та його передачі у власність третім особам, оскільки вказане майно належить державі. Викладені факти свідчать про наявність у їх діях ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.364 Кримінального кодексу України, тобто зловживання службовим становищем», - зазначив Віктор Валерійович.

На Кіровоградщині горіла автівка

Насамкінець, заступник прокурора області повідомив, що зібрана в ході досудового розслідування доказова база слугуватиме підставою позовних вимог прокуратури щодо визнання недійсним договору в частині продажу захисної споруди, визнання права власності на вказане майно за державою та витребування його з чужого незаконного володіння.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool