Кіровоградщина: проникаюче ножове поранення чоловіка

Вересень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

Пригода мала місце на території домоволодіння жителя Знам’янки, у якого чоловіки підробляли на життя, займаючись різними господарськими справами.

Спільна праця для молодшого закінчилась лікарняним ліжком, старшому загрожує до восьми років ув’язнення.
До Знам᾿янського міського відділу міліції повідомлення про нанесення місцевому жителю тілесних ушкоджень надійшло з районної лікарні. 46-річного потерпілого госпіталізували до медичного закладу з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини з пошкодженням внутрішніх органів.
- Попередньо правоохоронці з’ясували, що поки господаря домоволодіння не було вдома, чоловіки пиляли деревину у підсобному приміщенні. У процесі між робітниками виникла сварка начебто через неправильно розпиляну дошку. Потім молодший почав бити старшого. 57-річний чоловік втік від кривдника до будинку, де схопив ножа та у відповідь кинувся з ним на опонента. У результаті потерпілий отримав кілька ударів у живіт та поранення передпліччя, – розповів перший заступник начальника Знам᾿янського МВ УМВС в області Тимур Грузін.
Незважаючи на отриманні тілесні ушкодження, чоловік спромігся дійти до сусідньої садиби, звідки на місце пригоди викликали швидку.
Наразі підозрюваного затримано. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу стосовно зловмисника.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool