Кіровоградщина: прокуратура вимагає екстрадиції громадянки України, яка торгувала людьми

Серпень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

Правоохоронні органи Російської Федерації затримали громадянку України, яка перебуває у міжнародному розшуку за обвинуваченням у торгівлі людьми.

Після отримання повідомлення від російських правоохоронців прокуратурою області невідкладно направлено клопотання до компетентних органів РФ про видачу (екстрадицію) громадянки в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинений нею злочин.
Обставини справи:
Протягом 2001-2005 років вказана особа за попередньою змовою з групою осіб, на території Знам’янського району Кіровоградської області вербувала молодих жінок з метою їх подальшого продажу до Російської Федерації для сексуальної експлуатації. При цьому, вводячи в оману потерпілих щодо мети з якою вона діяла – потерпілі були впевнені що їдуть за кордон працювати реалізаторами на ринках та офіціантками в нічних клубах. Жертв заманювали вигідними умовами проживання та оплати праці.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool