Кіровоградщина: профілактика пожеж у житловому секторі (фото)

Серпень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1807 | Коментарі: 0

У пожежонебезпечний літній період працівники Управління Держтехногенбезпеки Кіровоградщини дбають не лише про пожежну безпеку лісів та сільгоспугідь.

Тривають рейдові відпрацювання і населених пунктів області. Минулого тижня такі заходи проведено у селах Голованівського, Ульяновського та Гайворонського районів. До рейдів залучалися депутати сільських та селищних рад. Разом з ними інспектори провели подворові обходи, спілкувалися з жителями, роздали пам’ятки та листівки на протипожежну тематику.
Особливу увагу звернено на помешкання одиноких осіб похилого віку, багатодітних сімей, малозабезпечених та соціально незахищених громадян. Не за горами початок опалювального сезону, тож господарям вказували на основні недоліки в експлуатації електрообладнання й пічного опалення, через які можуть виникнути пожежі, питали чи потрушена сажа в димарях, чи підготовлені пічки до зими.
У селі Котовка Гайворонського району перевірили й боєготовність місцевої пожежної команди, яка знаходиться на утримані фермерського господарства. Сільські пожежні - надійні помічники рятувальників. У разі потреби вони встигають прибути на ліквідацію пожеж у поряд розташовані села раніше бійців державної пожежної частини, що дозволяє скоріше локалізувати вогонь та мінімізувати збитки від нього. У липні бійці МПК ліквідовували займання сухої трави на відкритій території у сусідньому селі Бандурове.
Під час відпрацювання села Солгутове учасники рейду навідалися у дитячий садочок, де провели з малюками бесіди та конкурси на протипожежну тематику.
Управління Держтехногенбезпеки в області

Кіровоградщина: профілактика пожеж у житловому секторі (фото)

Кіровоградщина: профілактика пожеж у житловому секторі (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool