Кіровоградщина: профілактична робота серед школярів

Вересень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1166 | Коментарі: 0

Працівники Долинського райвідділу міліції спільно з представниками служби у справах дітей райдержадміністрації зустрілися з учнями Долинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4.

Візит до навчального закладу відбувся у рамках проведення профілактичних заходів, спрямованих на попередження скоєння злочинів та правопорушень неповнолітніми та стосовно них.
З школярами різної вікової категорії правоохоронці вели розмову на тему недопущення вчинення насильства та жорстокого поводження серед дітей. З окремими учнями, схильними до скоєння правопорушень, було проведено індивідуальні бесіди, зокрема щодо самовільного залишення навчального закладу та наслідки такої поведінки.
Звернули увагу підлітків також на крадіжки мобільних телефонів, що трапляються у середовищі неповнолітніх. Працівник відділу кримінальної міліції у справах дітей розповіла про відповідальність, передбачену законодавством за скоєння кримінального правопорушення.
Насамкінець зустрічі дітей закликали не порушувати навчальної дисципліни та поводитися чемно і ввічливо як у школі, так і в повсякденному житті.
– Ми намагаємось зробити все можливе для того, щоб діти в сучасних умовах обирали правильний життєвий шлях, стараємось застерегти їх від необдуманих вчинків, що можуть призвести до негативних наслідків. Адже правопорушення краще попередити завчасно, – зазначив начальник Долинського РВ УМВС в області Олександр Коцар.
За матеріалами Долинського РВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool