Кіровоградщина: про підготовку до опалювального сезону 2018-2019 року

Вересень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 642 | Коментарі: 0

Про поточний стан поінформував перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко у частині розрахунків за спожитий природний газ та подякував тим, хто вже має рівень сплати понад встановлений показник 90%.

Таким чином не виникає проблем з отриманням номінацій у теплопостачальників Новомиргорода, Світловодська, Долинської, Власівки, Смоліного, Онуфріївки та інших, рівень розрахунків яких склав від 96% до 128%.

Підприємству з Олександрії залишилось ще 5%, аби дійти до рівня сплати 90%.

Щодо ситуації з оплатою за природний газ теплопостачальними підприємствами Кропивницького, то КП "Теплоенергетик" розрахувався на 67%, ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" – на 77%. Це без врахування коштів за газ, спожитий підприємствами у період, коли вони не мали номінацій (КП "Теплоенергетик" нараховано 14 мільйонів гривень, ДП "Кіровоградтепло" – 90 мільйонів).

Також Сергій Коваленко повідомив, що, згідно з дорученням голови облдержадміністрації, міській владі Кропивницького надано відповідні рекомендації щодо функціонування ДП "Кіровоградтепло" в наступному опалювальному сезоні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool