Кіровоградщина: Про найбільш резонансні злочини та події з 20 по 22 жовтня 2012 року

Жовтень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Протягом трьох діб працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 52 випадки нанесення тілесних ушкоджень, 30 крадіжок майна громадян, 4 випадки зберігання зброї і боєприпасів та 9 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Працівники Ленінського відділу міліції викрили у скоєнні злочину 36-річного раніше судимого місцевого жителя. Зловмисник підозрюється у викраденні ноутбуку з квартири жительки обласного центру. За цим фактом порушено кримінальну справу. Підозрюваного затримано. Викрадене вилучено.

До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення жителя одного із населених пунктів району про незаконне заволодіння його транспортним засобом невідомими особами. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявися 19-річний місцевий житель. Автомобіль вилучено та повернуто власнику. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Працівники Ульяновського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину двох жителів району, 16 та 15 років. Зловмисники підозрюються у викраденні 30 металевих листів з господарського приміщення жителя районного центру.

В одному із сіл Устинівського району за письмовою згодою власника під час огляду домоволодіння 65-річного місцевого жителя правоохоронці виявили близько 10 грамів коноплі.
На одній із вулиць міста Олександрії працівники міліції зупинили чоловіка, що розпивав спиртні напої. Для складання адміністративного протоколу за фактом правопорушення 25-річного місцевого жителя доставили до міськвідділу міліції. У ході проведення огляду у особи виявили шприц із рідиною коричневого кольору.
Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. За цими фактами проводяться перевірки.

Працівники Кіровського відділу міліції виявили у кишені верхнього одягу 60-річного жителя обласного центру 7 набоїв калібру 5,6 мм, які вилучили та направили на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

До Олександрівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм голови за медичною допомогою звернувся житель одного із сіл району. Встановлено, що тілесну ушкодження потерпілий отримав під час бійки, що виникла на ґрунті особистих неприязних відносин з 28-річним односельчанином.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool