Кіровоградщина: приємні гостини перетворилися на жахіття

Серпень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Пригода сталася в одному з сіл Новоукраїнського району, що на Кіровоградщині, на початку тижня.

До непрацюючого місцевого жителя приїхав у гості його товариш. 29-річний чоловік раніше мешкав з підозрюваним по-сусідству, однак більше року тому подався до Одещини на заробітки.
Отримавши кілька вихідних, найманий працівник вирішив навідати рідне село.
Приємні гостини перетворилися для потерпілого на жахіття вже після того, як він разом з господарем садиби вжив значну кількість алкоголю… Чоловіки несподівано почали сваритися, а потім старший штовхнув молодшого. Під час падіння той сильно вдарився головою і втратив свідомість.
Прийшовши до тями, побитий товариш почувався зле, але швидку медичну допомогу йому так і не викликали…
Це зробили вже на ранок сусіди, після того, як побачили колишнього односельчанина без свідомості і з розбитою головою в районі автобусної зупинки.
Потерпілого якнайшвидше доправили до лікарні. Незважаючи на всі зусилля лікарів, врятувати його життя так і не вдалося. Чоловік помер, не приходячи до тями.
А тим часом місцеві правоохоронці взялися шукати особу, причетну до скоєння кримінального правопорушення.
Вже за кілька годин напруженої роботи досвідченим оперативникам вдалося з’ясувати обставини пригоди та затримати підозрювану особу.
По даному факту відкрито кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» - розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області Костянтин Левченко. - За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
34-річний чоловік вже має досвід тюремного життя, адже не так давно відбув покарання за крадіжки…
СЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool