Кіровоградщина: правоохоронці затримали злодія

Січень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

24-річний житель Новоукраїнського району скоїв крадіжку ноутбука та виробів із золота в односельчанки. По дорозі до іншого села правоохоронці зупинили чоловіка і виявили у нього речові докази.

До відділу поліції звернулася 41-річна жителька району і повідомила про злочин.

«У ході проведення першочергових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий житель, який ніде не працював та зловживав спиртними напоями. Крадіжку скоїв у стані алкогольного сп’яніння. Злодій напевне знав, що господарів удома немає.

Скориставшись тим, що вони залишили ключ у замку вхідних дверей, проник до будинку, забрав ноутбук та золоті вироби. Із викраденим попрямував до сусіднього населеного пункту з метою продати майно. Зловмисника затримали на дорозі між селами», - повідомив начальник районного відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу, зловмиснику повідомлено про підозру, йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool