Кіровоградщина: правоохоронці взяли участь у «знешкодженні» вибухового пристрою

Лютий 11, 2015 | Новини | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині тривають спільні навчання представників різних служб і відомств з ліквідації надзвичайної ситуації на об’єкті з масовим перебуванням людей.

- Зважаючи на ситуацію у державі, відповідні органи повинні бути, як ніколи, готові діяти злагоджено у разі виникнення непередбачуваних подій, – говорить начальник Долинського райвідділу міліції Олександр Коцар.
Днями на території Долинського району пройшли спільні навчання зі «знешкодження» вибухового пристрою за участі правоохоронців, рятувальників, енергетиків, медиків, працівників газового та комунального господарства.
Всі фахівці діяли за заздалегідь розробленим планом-легендою, згідно якого на території Центрального ринку була виявлена коробка з невідомим предметом. Працівники ринку, визначивши ймовірну небезпеку для оточуючих, викликали правоохоронців та рятувальників. Також на місце події прибули і працівники інших служб.
Спільними зусиллями було проведено евакуацію людей та вжито заходів щодо «знешкодження» виявленого вибухонебезпечного пристрою.

За матеріалами Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool