Кіровоградщина: правоохоронці відвідали близько 417 тисяч помешкань жителів області

Квітень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 626 | Коментарі: 0

З кінця зими правоохоронці вжили низку додаткових заходів щодо поглиблення співпраці з населенням регіону. Зокрема, у рамках операції «Візит» працівники міліції щоденно відвідували громадян за місцем проживання.

До проведення цієї роботи, окрім дільничних інспекторів міліції, було залучено і працівників інших підрозділів, а також курсантів відомчих навчальних закладів.
Загалом за два місяці правоохоронці відвідали близько 417 тисяч (всього понад 455 тисяч) помешкань жителів області, з них більше 230 тисяч – у сільській місцевості. Вручили людям майже 427 тисяч візиток та понад 411 тисяч пам’яток профілактичного характеру.
Особливу увагу у ході проведення заходів працівники міліції приділили особам похилого віку, відвідавши оселі близько 50 тисяч пенсіонерів, та надали їм поради, як вберегтися від шахрайських та інших протиправних дій з боку зловмисників.
Окрім того, під час відвідування помешкань громадян дільничні інспектори міліції Кіровоградщини встановили 250 осіб, підозрюваних у скоєнні кримінальних правопорушень, перевірили понад 10 тисяч осіб, що перебувають на обліках в органах внутрішніх справ області. Також здійснили понад 650 виступів на громадських зібраннях (так званих сходках) у різних населених пунктах регіону.

СЗГ УМВС України
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool