Кіровоградщина: правоохоронці проводять розслідування за фактом незаконного вилову риби

Жовтень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1445 | Коментарі: 0

Двох мешканців міста Новоукраїнки, 42 та 43 років, на водоймі біля одного з сіл застали працівники Кіровоградрибохорони. Правоохоронці, що прибули на місце події, виявили у чоловіків риболовне знаряддя та більше 20 кг риби.

26 жовтня до Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про незаконний вилов риби двома громадянами.

- Працівники міліції встановили особи правопорушників. Ними виявилися жителі районного центру. На місці було виявлено чотири сітки для вилову риби, електровудку та акумулятор до неї, а також мішки з уловом загальною вагою 24,5 кілограма, - повідомив т.в.о. начальника Новоукраїнського РВ УМВС в області Роман Гребенюк.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» Кримінального кодексу України. Особам загрожує покарання у вигляді штрафу або обмеження волі на строк до трьох років з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

За матеріалами Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool