Кіровоградщина: працівники поліції викрили у крадіжці чоловіка

Січень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

Ним виявився 21-річний житель одного з сіл Петрівського району. Особі оголошено підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

До правоохоронців із заявою звернувся 30-річний потерпілий, мешканець районного центру.

Він повідомив, що з території подвір’я домоволодіння, де він здійснює будівельні роботи, викрадено котушку електричного кабелю довжиною 100 метрів, вартістю понад 1470 гривень.
«На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поспілкувавшись з усіма робітниками, які працювали разом із заявником, правоохоронці встановили, що крадіжку міг вчинити 21-річний чоловік, який мав можливість вивезти викрадене, - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко. - Зловмисник зізнався у скоєнні кримінального правопорушення та повідомив, що продав котушку з кабелем в один з магазинів села, в якому мешкає. У ході огляду приміщення майно було вилучено».
Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Зловмиснику загрожує штраф, громадські або виправні роботи, арешт на строк до шести місяців, або до трьох років позбавлення волі.

За матеріалами Петрівського відділення поліції Долинського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool