Кіровоградщина: працівники міліції викрили злодія

Липень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Встановлено причетність зловмисника до чотирьох крадіжок майна у жителів Знам’янського району. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

До Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області звернулися кілька громадян та повідомили, що з їх домоволодінь було викрадено гроші, металеві вироби, будівельний інвентар.
- У результаті проведення відпрацювання території населеного пункту правоохоронці встановили причетність до вказаних злочинів раніше судимого 44-річного місцевого жителя, – розповів начальник Знам’янського міського відділу міліції Андрій Гулий.
Працівники міліції вилучили частину викрадених речей та повернули їх власникам.
Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Знам᾿янського МВ УМВС України в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool