Кіровоградщина: працівники міліції відвідали сина загиблого героя АТО

Червень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 1205 | Коментарі: 0

Напередодні Дня захисту дітей працівники Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області завітали до родини Віктора Голого, який поклав життя, захищаючи незалежність України.

Раніше чоловік у складі міського громадського формування активно співпрацював з правоохоронцями.
Працівники кримінальної міліції у справах дітей подарували солодощі та іграшки сину загиблого героя. Мирославчик радо зустрічав гостей, охоче спілкувався з правоохоронцями та почувався спокійно і впевнено.
У міськвідділі міліції добре пам’ятають батька хлопчика – Віктора Голого, який входив до складу міського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Окремого Чорноліського полку «Імені Козака Мамая» Буго-Гардівського округу Українського козацтва».
Віктор Анатолійович неодноразово у спільних з міліцією нарядах виходив на патрулювання вулиць міста, ніс службу з охорони правопорядку під час масових заходів та свят.
Указом Президента України Віктор Голий нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool