Кіровоградщина: працівники ДАІ завжди готові прийти на допомогу учасникам дорожнього руху

Березень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

Дорога завжди приховує у собі чимало несподіванок: як приємних, так і не дуже. Інколи подорож на далекі відстані стає справжнім випробуванням для автомобілістів. Навіть на долю законослухняних учасників дорожнього руху іноді випадають прикрощі у дорозі.

Проте інспектори дорожньо-патрульної служби Кіровоградщини під час нагляду за дорожнім рухом не лише виявляють та попереджають правопорушення ПДР, а й завжди готові прийти на допомогу його учасникам у разі потреби.
Працівники ДАІ Кіровоградщини стверджують, що під час патрулювання території обслуговування нерідко доводиться надавати посильну допомогу: і консультативну, і практичну.
Досить часто водії, особливо ті, котрі вперше подорожують шляхами Кіровоградщини, потребують кваліфікованого роз’яснення, яким чином найкраще потрапити до пункту призначення. І у цьому випадку надія лише на інспектора ДАІ, котрий досконало знає шляхи, за якими пролягають його маршрути патрулювання.
Нерідко у транспортних засобів під час руху виникають технічні несправності. Умови сьогодення, на жаль, такі, що не кожен водій зупиниться, щоб допомогти. Тому інспектор ДАІ часто єдиний, хто зможе прийти на допомогу: відбуксирувати несправне авто, викликати підмогу, тощо. Інспектори ДПС – досвідчені автомобілісти, тому в багатьох випадках вони самі здатні допомогти водієві усунути незначну технічну поламку.
І окремо хочеться звернути увагу на пішоходів, яких недарма називають найменш захищеними учасниками дорожнього руху. Днями інспектори ДПС відділення ДАІ м. Кіровограда, як завжди, патрулювали в «годину пік» одну із центральних вулиць обласного центру. Автівки йшли безкінечним потоком, намагаючись встигнути протиснутися одна поперед одної, щоб не застрягти в «заторі» на світлофорі. Напружена нервова обстановка не додавала оптимізму пішоходам, особливо пішоходам поважного віку. Розгубленим людям, які стояли на узбіччі, прийшли на допомогу інспектори ДПС прапорщик міліції Юрій Будулатій та молодший сержант міліції Олександр Горбачов, які забезпечували безпеку дорожнього руху неподалік та звернули увагу на цю проблему.
Дуже приємно працівникам ДАІ чути слова вдячності від учасників дорожнього руху. У відповідь вони лише скромно посміхаються - робота наша така, щоб був на дорозі порядок.

Шановні учасники дорожнього руху! Державтоінспекція Кіровоградщини звертає вашу увагу: якщо ви потрапили у складну ситуацію на дорозі, то пам’ятайте, що працівники ДАІ завжди готові прийти вам на допомогу. Дотримуйтесь правил дорожнього руху і нехай вам щастить!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool