Кіровоградщина: працівники ДАІ завітали у спецшколу-інтернат

Січень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

14 січня 2014 року працівники сектору профілактичної роботи УДАІ УМВС завітали до підшефної Світловодської спеціальної школи-інтернату №1, з колективом якої підтримують тісний зв'язок уже багато років, з метою розповісти про правила великої дороги і тим самим уберегти від неприємностей.

Начальник сектору Ольга Волок з перших хвилин зустрічі заволоділа увагою дітлахів повчальними історіями про сумні наслідки недотримання Правил дорожнього руху, необережність на дорозі, основні причини дорожньо-транспортних пригод та навела декілька прикладів, як таких ситуацій уникнути. Крім того, працівники ДАІ показали дітлахам соціальний ролик про наслідки дорожньо-транспортних пригод, які сталися на території Кіровоградської області та їх причини. Спочатку тихі і несміливі, хлопчики та дівчатка пожвавішали на очах під час вікторини, де кожен хотів показати свої знання, пригадуючи Правила дорожнього руху.
Весь час разом з дітками, допомагаючи і вболіваючи, провела і директор закладу, Ткач Антоніна Антонівна. Наприкінці зустрічі зазначила, що найголовніше їх завдання – безпека дітей, а подібні заходи у школі – звична справа. Такі уроки не лише цікаві вихованцям, але й просто необхідні, адже у великому місті небезпека підстерігає малюків на кожному кроці.
Також працівники нагадали юним пішоходам про небезпеку, яка їх може чекати пі час участі у дорожньому русі в темний час доби. Для того, щоб дітлахи стали помітнішими на дорозі у темряві, гості із ДАІ вручили їм світло відбиваючи елементи – флатери.
Не обійшлося і без подарунків. Слухачам працівники Державтоінспекції вручили тематичні посібники про Правила дорожнього руху, закладки та ручки з символікою ДАІ, і, звичайно ж, солодощі. Вихователі отримали тематичні листівки, які допоможуть виховати у малюків повагу до ПДР. В свою чергу, вихованці закладу розважали гостей веселими піснями, танцями та цікавими сценками.
Зайвий раз хочеться нагадати батькам, учителям та водіям, що тільки разом ми зможемо відвернути біду від наших дітей. Саме своїм прикладом вихованої поведінки на проїзній частині ми прищепимо малечі ази культури і навчимо її бути зразковим учасником дорожнього руху.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool