Кіровоградщина: поцупили з їдальні кілька кілограмів м’ясних продуктів, макаронів, сиру, масла, олії та хлібобулочні вироби.

Вересень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

На початку вересня до Олександрійського райвідділу міліції звернулася директор однієї із шкіл району та повідомила про крадіжку.

Правоохоронці встановили, що зловмисники проникли в приміщення шляхом пошкодження вікна та поцупили з їдальні по кілька кілограмів м’ясних продуктів, макаронів, сиру, масла, олії та хлібобулочні вироби.
- Працівники міліції швидко вийшли на слід зловмисників та вилучили у них частину викраденого. Злодіями виявилися двоє родичів, жителів Устинівського району, на території якого їх було оголошено у розшук за скоєння крадіжок. Переховуючись від правоохоронців, чоловіки дісталися до Олександрійського району та деякий час проживали в одному з сіл у покинутому занедбаному будинку, – розповідає начальник Олександрійського РВ УМВС в області Василь Титаренко.
Вночі зловмисники виходили на «промисел».
Вже доведено їх причетність до скоєння кількох крадіжок майна у місцевих жителів. Серед поцупленого – велосипед, бензопила та чавунна плита опалення. Частину краденого правоохоронці вилучили у «нових» власників.
За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує від трьох до шести років ув’язнення. Крім того, чоловіків підозрюють у скоєнні подібних злочинів і на території інших районів Кіровоградщини, а також сусідньої області. Наразі слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool