Кіровоградщина: Посадовців викрили у одержані хабара

Квітень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1446 | Коментарі: 1

Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Кіровоградській області затримали «на гарячому» під час отримання хабара двох посадових осіб органу місцевого самоврядування одного із районів. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

 Посадовці вимагали від приватного підприємця кошти у сумі 50 тисяч гривень за вирішення питання про виготовлення та видачу дозвільних документів на право розміщення торгівельних об’єктів на території селищної ради.

Оперативники задокументували передачу першої частини хабара у сумі 10 тисяч гривень, а під час отримання посадовими особами решти коштів працівники міліції затримали їх «на гарячому» у порядку т.. 115 КПК України.
За цим фактом прокуратурою Кіровоградської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара), що карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool