Кіровоградщина: понад 80 мешканців області виявили бажання проходити військову службу за контрактом у Збройних Силах України

Березень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

У військових комісаріатах Кіровоградщини продовжується активна робота щодо відбору кандидатів для комплектування військових частин та з’єднань Збройних Сил України військовослужбовцями служби за контрактом. Про це повідомляє регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Як повідомив заступник військового комісара Кіровоградського обласного військового комісаріату з виховної роботи підполковник Олег Молчанов, з початку поточного року понад вісімдесят осіб з області виявили бажання проходити військову службу за контрактом у лавах Збройних Сил України. Більшість юнаків та дівчат, які підписали контракт з оборонним відомством цього року, проходять військову службу в окремому полку спеціального призначення командування Сухопутних військ та на бойових кораблях Військово-Морських Сил Збройних Сил України.
Слід зазначити, що Кіровоградським обласним військовим комісаріатом та Кіровоградською обласною державною адміністрацією укладено двосторонню угоду щодо сприяння при відборі кандидатів на військову службу за контрактом. Таким чином обласна влада забезпечує популяризацію контрактної служби через регіональні засоби масової інформації та проходження медичної комісії майбутніх контрактників, а також усі необхідні аналізи, знімки, певні довідки, кандидати можуть зробити безкоштовно.
Також керівниками військкомату ухвалене спільне рішення з обласним центром зайнятості. Згідно з ним фахівці центру зайнятості інформують безробітних громадян про переваги та перспективи військової служби за контрактом, а також спільно проводять ярмарки вакансій.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool