Кіровоградщина: поліцейські викрили зловмисника, який скоїв низку крадіжок

Квітень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1352 | Коментарі: 0

Під час вчинення злочину злодія побачили родичі потерпілої та повідомили про це до поліції. Правоохоронці встановили причетність чоловіка до вчинення інших подібних кримінальних правопорушень.

«Зловмисником виявився 50-річний житель міста Новоукраїнка. Із домоволодіння 24-річної жінки злодій забрав велосипед та 80-літрову металеву ємність, інша місцева мешканка позбулася металевої профільної труби довжиною 6 метрів.

Чуже майно чоловік продавав майже за безцінь випадковим знайомим. Ще однією жертвою крадія став 36-річний громадянин, із подвір’я якого зловмисник також викрав велосипед.

Скористатися транспортним засобом не встиг, оскільки був затриманий правоохоронцями», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool