Кіровоградщина: почав бити руками і ногами, поки не вбив

Жовтень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

Бездиханне тіло 57-річного потерпілого виявили у його квартирі. Зважаючи на характер тілесних ушкоджень, що призвели до смерті олександрійця, у правоохоронців не виникало сумнівів щодо умисного їх нанесення.

Наступного дня працівники міліції затримали підозрюваного у скоєнні цього злочину.
Ним виявився 28-річний раніше судимий житель районного центру. Попередньо встановлено, що чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов додому до знайомого, де між ними у ході розмови виникла сварка. Аби переконати старшого товариша у своїй правоті, молодший опонент почав його бити руками і ногами.
Коли потерпілий втратив свідомість, зловмисник втік з місця події. Тим часом, не приходячи до тями, господар помешкання помер від отриманих тілесних ушкоджень.
- Згодом до квартири чоловіка зайшла мешканка цього ж будинку, яка і виявила бездиханне тіло та одразу зателефонувала у міліцію. Підозрюваного правоохоронці затримали вже наступного дня за місцем проживання родичів, - розповів начальник Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Кодак.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від семи до 15 років позбавлення волі. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool