Кіровоградщина планує залучити інвестиції Хюндай.

Травень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

Сьогодні, під час візиту української делегації до Республіки Корея, голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко зустрівся з представниками керівництва корпорації «Нyundai».

«Нyundai» входить до першої п’ятірки найбільш потужних компаній Південної Кореї. Її інтереси також спрямовані й на аграрний сектор. Корпорація вже почала інвестувати в Україну, зокрема в Черкаську область. Окрім традиційного напрямку рослинництва, представників «Нyundai» цікавить тваринництво та виробництво молока.

Під час зустрічі Президент «Нyundai Energy&Resources» Янг Бе Дже висловив позицію, що його компанія готова виступити у якості трейдера українського м’яса та готова надати допомогу для прискорення процедур, необхідних для його сертифікації.

Андрій Ніколаєнко запропонував корейським партнерам відвідати Кіровоградську область та розглянути проекти, які можуть бути цікаві представникам Хюндай. Вдалося досягти домовленості, що такий візит відбудеться восени поточного року.

Корейську сторону також зацікавила можливість здійснювати спільні інвестиційні проекти з такими сільськогосподарськими підприємствами, як «Агрофірма Ясинівська» та «Відродження». Також прозвучала пропозиція провести додаткові перемовини щодо подальшої співпраці з компанією «Велта», виробником ільменіту.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool