Кіровоградщина: підряднику загрожує кримінальна відповідальність

Листопад 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1386 | Коментарі: 0

Прокуратурою області проведено перевірку за зверненням народного депутата України щодо неякісної реконструкції покрівлі фізкультурно-оздоровчого комплексу в смт. Вільшанка.

В ході перевірки з’ясовано, що при проведенні капітального ремонту покрівлі вказаного комплексу було порушено технологію, внаслідок чого новий дах вартістю понад 100 тис. грн. довелося демонтувати. Проте, підрядне підприємство, незважаючи на гарантію та вимоги укладеного договору, до цього часу жодних дій до реконструкції покрівлі не вчинило. За фактом неналежного виконання своїх службових обов’язків службовими особами підрядного підприємства прокуратурою розпочато кримінальне провадження.
На даний час досудове розслідування триває.
Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool