Кіровоградщина: підприємець погрожував вбивством односельцям

Грудень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1207 | Коментарі: 0

У момент пригоди 54-річний не судимий громадянин виїхав перевірити свої земельні угіддя.

Для власної безпеки взяв з собою гладкоствольну зареєстровану рушницю, з якої з невідомих причин вирішив поцілити у чоловіка, що рибалив на місцевому ставку. За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 2 років.
Пригода сталася в одному з сіл Петрівського району. 49-річний чоловік разом з дружиною приїхали до водойми. Потерпілий зібрав рибальське спорядження та виплив на човні на середину ставка, а жінка лишилася чекати його у салоні машини. За хвилину почулися постріли…
Вибігши на берег, громадянка побачила односельця, який вів прицільну стрільбу з рушниці у бік човна. Злякавшись, що чоловіка можуть вбити, жінка чимшвидше наблизилася до підприємця та почала благати, аби той не наробив біди. У відповідь зловмисник кілька разів вистрелив в землю, а потім сів до машини і полишив місце пригоди.
Отямившись після пережитого стресу, потерпілі одразу попрямували до районного центру, де і подали відповідну заяву у міліцію.
Підозрюваний дочекався приїзду правоохоронців у себе вдома.
За місцем проживання підприємця було виявлено гладкоствольний карабін та набої до нього, під час огляду місця події – декілька відстріляних гільз.
- По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України «Погроза вбивством», - розповідає начальник Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Євген Чуйко. – За ці дії особі загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до двох років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool