Кіровоградщина: перша премія на дитячому пісенному фестивалі

Листопад 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1011 | Коментарі: 0

Начальник УМВС України в Кіровоградській області генерал-майор міліції Костянтин Пожидаєв привітав дівчину з цією визначною подією, вручив цінний подарунок та побажав подальших творчих успіхів.

15-річна Вікторія, донька помічника начальника райвідділу – оперативного чергового Голованівського районного відділу міліції Володимира Риги, представляла Кіровоградщину на П’ятому Міжнародному дитячому пісенному фестивалі “Чорнобаївські зорепади-2013”, що відбувся з 31 жовтня по 1 листопада у селищі Чорнобай Черкаської області.
Участь у фестивалі взяли обдаровані діти віком до 18 років. Серед чималої кількості учасників з різних куточків України Вікторія стала лауреатом першої премії.
Крім того, талановита представниця Кіровоградської області здобула перемогу ще і в номінації «Глядацька симпатія» та отримала запрошення для участі у пісенному фестивалі «Соловейко України», що відбудеться наступної весни у місті Києві.
Діти правоохоронців, які брали участь у фестивалі “Чорнобаївські зорепади-2013”, а серед них і Вікторія Рига, отримали від керівництва МВС України дипломи та подарунки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool