Кіровоградщина: передача бронежилетів

Червень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

Працівниками Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській область за підтримки голови районної ради Григорія Данилюка та керівника приватного підприємства Ігоря Євдокименка було придбано землякам-прикордонникам засоби індивідуального захисту, які знадобляться нашим солдатам під час несення служби з охорони правопорядку на території Донецької області.

Подія відбулася наприкінці травня. З проханням допомогти у придбанні засобів індивідуального захисту до очільника районного відділу міліції Олександра Коцара звернулися троє жителів Долинського району. Після мобілізації Андрій Войнаровський та двоє братів Віталій та Олександр Гриценки були направлені для несення служби до однієї з військових частин, що дислокується у Донецькій області.
Відгукнулися на прохання земляків не лише працівники міліції та органів місцевого самоврядування, але й небайдужі представники громадськості.
Придбані засоби індивідуального захисту солдатам передали наприкінці минулого тижня.
– У даний час вирішується питання про придбання ще 10 бронежилетів класу-3 та стількох же комплектів форменого одягу, – розповідає начальник Долинського РВ УМВС в області Олександр Коцар. – Ми і надалі робитимемо все можливе для того, аби підтримати долинчан, які прийняли сміливе і відповідальне для кожного громадянина рішення – стати на захист своєї Батьківщину. Важливо, щоб вони відчували турботу про себе і повернулися додому живими і не ушкодженими.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool