Кіровоградщина: пенсіонер напав на пенсіонерку

Січень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

Вдень до райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя одного з сіл. Чоловік розповів, що кілька хвилин тому на 78-річну сусідку напав нетверезий односельчанин.

Прибувши на місце пригоди, працівники міліції встановили, що кримінальне правопорушення вчинив раніше судимий чоловік, який проживає разом зі старенькою матір’ю по сусідству. Зловмисник зайшов на подвір’я пенсіонерки і забрав велосипед. Потім, незваний гість увірвався до хати, де погрожував ножем, кілька разів вдарив її в обличчя та в груди, а потім відібрав 200 гривень та пульт від телевізора і подався з хати. Через деякий час жінка оговталась та побігла до сусідів за допомогою.
«По гарячим слідам» підозрюваного затримали працівники міліції у будинку матері – розповідає виконуючий обов’язки начальника Онуфріївського РВ УМВС в області Анатолій Білко. У чоловіка вилучено речові докази - частину грошей, пульт від телевізора та ніж зі слідами крові, який нападник забрав з собою, тікаючи з місця злочину.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти
років із конфіскацією майна.

СЗГ УМВС в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool