Кіровоградщина отримала три сучасні водовози (ФОТО)

Грудень 15, 2022 | Новини | Переглядів: 1319 | Коментарі: 0

Три сучасні машини з автоматичною помпою для доставки води передав міжнародний комітет Червоного Хреста обласному комунальному виробничому підприємству «Дніпро-Кіровоград».

Кіровоградщина отрмала три сучасні водовози (ФОТО)

Кіровоградщина отрмала три сучасні водовози (ФОТО)


Про це повідомив в.о.гендиректора підприємства Олександр Пісний.

Він зазначив, що дві машини – на базі IVEKO, третя – MAN.

«Водовози ми розділили між Світловодськом, Олександрією і Кропивницьким. IVEKO розраховані на 12 кубометрів води. Вони також обладнані дизель-генераторами. MAN – на 14 кубометрів води. Щиро вдячний міжнародному комітету Червоного Хреста за постійну підтримку підприємства», - зазначив в.о.гендиректора.

Як уже повідомлялося, регіональне представництво міжнародного фонду UNICEF передало обласному комунальному виробничому підприємству «Дніпро-Кіровоград» 60 мобільних резервуарів для тимчасового стаціонарного встановлення на випадок форсмажорів із водопостачанням.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool