Кіровоградщина отримала сертифікат за досягнення у сфері позашкільної освіти

Вересень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

Кіровоградська область отримала сертифікат за досягнення у сфері позашкільної освіти в номінації «Сервісний дизайн освітніх технологій».

Вручення відбулося на всеукраїнському форумі «Позашкільна освіта без бар’єрів. Модель майбутнього» у Києві вчора, 21 вересня.

У ході форуму представники влади усієї держави обговорили проблеми та перспективи розвитку позашкільної освіти. Захід відбувся під головуванням Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета.

Участь у форумі взяли також заступник голови обласної ради Дмитро Лінько, заступник голови облдержадміністрації Андрій Лісота, директорка департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ельза Лещенко та очільниця Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості Ганна Суркова.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool