Кіровоградщина отримала понад 114 мільйонів гривень з державного бюджету на соціальну допомогу

Вересень 03, 2021 | Новини | Переглядів: 1219 | Коментарі: 0

У Кіровоградську область надійшли кошти з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми

малозабезпеченим сім’ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам – вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом “гроші ходять за дитиною”, послуг із здійснення патронату над дитиною та соціальної допомоги на утримання дитини в сім'ї патронатного вихователя та компенсації послуги муніципальна няня” та іншим категоріям соціально-незахищеного населення державної соціальної допомоги на дітей –у сумі 114,1 млн.грн., або 100% від потреби.

У департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації пояснили, що державну допомогу отримують 57,3 тис.осіб.
Найближчим часом кошти будуть перераховані на банківські рахунки одержувачів допомоги або через пошту.

Фінансування з державного бюджету надходять своєчасно, заборгованість з виплати відсутня. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool