Кіровоградщина: органи Міндоходів області безкоштовно надають 55 адміністративних послуг

Липень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

На сьогоднішній день органи Міндоходів Кіровоградської області надають 91 адміністративну послугу, з них 55 – безкоштовно та 36 – платно.

Платними послугами є видача ліцензій на продаж спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів, а також ліцензій на здійснення митної брокерської діяльності.
Усі інші послуги, які надають органи Міндоходів є безкоштовними. Тобто здійснення реєстрації, взяття на облік, видача різних видів довідок, свідоцтв, патентів та дозволів здійснюється на безоплатній основі.
Адміністративні послуги можна отримати в 22 Центрах обслуговування платників податків, які вже рік діють при податкових інспекціях в кожному районному центрі області і обслуговують майже 70 тисяч платників податків. Крім цього, адміністративні послуги можна отримати в Кіровоградській митниці Міндоходів.
Також успішно здійснює свою роботу Акредитований центр сертифікації ключів, який надає безкоштовні послуги електронного цифрового підпису всім суб’єктам господарювання, а також фізичним особам. З початку року вже більше 5 тисяч осіб скористалися його послугами та безкоштовно отримали електронний цифровий підпис.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool