Кіровоградщина: олександрійському Теплокомуненерго допоможуть підготуватися до зими

Жовтень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1181 | Коментарі: 0

ПриватБанк відкрив пільгову кредитну лінію комунальному підприємству "Теплокомуненерго" (м.Олександрія, Кіровоградська обл.).

Як повідомили в банку, кредит обсягом понад 3 мільйонів гривень буде направлено на поповнення оборотних коштів підприємства для підготовки житлового фонду міста до осінньо- зимового сезону.

"Для підприємств житлово -комунальної сфери залучення доступних банківських кредитів - це унікальна можливість, що дозволяє провести необхідні заходи з підготовки до опалювального сезону з найменшими затратами, - каже директор КП "Теплокомуненерго" Алла Грибачова. - Крім того, пільгове фінансування банку дозволить нам своєчасно відремонтувати комунікації".

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування економіки, до кінця року на кредитування українських підприємств ПриватБанком буде виділено більше 10 мільярдів гривень. На сьогоднішній день доступними кредитами банку вже користуються понад 255 тисяч компаній на загальну суму 5,3 млрд грн.

Комунальне Підприємство Олександрійської міської ради "Теплокомуненерго" є основним постачальником теплової енергії в м.Олександрія (Кіровоградська обл.) і обслуговує близько 77% житлового та нежитлового фонду міста. Основним споживачем продукції підприємства (більше 90%) є населення міста, а також бюджетні організації та інші споживачі.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 18,6 мільйона рахунків індивідуальних клієнтів, 240 тисяч корпоративних клієнтів, 619 000 приватних підприємців. За даними на 1 липня 2013 року, активи банку становлять 190 900 000 000 грн, капітал 19,7 млрд грн, чистий прибуток банку за перше півріччя 2013 року - 1, 382 млрд грн. У регіональній мережі банку працює 3 376 філій і відділень, більш 8200 банкоматів, 8 648 терміналів самообслуговування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool