Кіровоградщина одна з перших областей, де розпочато будівництво нових сільських амбулаторій.

Серпень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

Таку інформацію на щотижневій апаратній нараді озвучив начальник управління капітального будівництва ОДА Сергій Проненко.

За його словами, минулого тижня проведено нараду з підрядними будівельними організаціями, з якими уже укладено договори на будівництво нових амбулаторій в Новомиргородському, Маловисківському та Олександрійському районах. 

"На Кіровоградщині вже розпочато будівництво нових сільських амбулаторій за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам", - наголосив посадовець. Будівництво першої амбулаторії стартувало у селі Протопопівка, в двох районах проведено авансові платежі.

Як зазначив Сергій Проненко, згідно з проектно-кошторисною документацією, максимальний термін будівництва типових приміщень амбулаторій передбачає чотири місяці.

"Цьому сприяють ті конструктивні та технічні рішення, що були прийняти при підготовці ПКД. Вони передбачають мінімізацію трудових затрат та використання сучасних будівельних технологій", - відзначив він.

Перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко повідомив, що нинішнього тижня відбудеться нарада за участі голів Благовіщенської, Олександрівської, Олександрійської, Голованівської райдержадміністрацій, сільських голів, будівельників, під час якої визначатимуть конкретні графіки будівельних робіт по іншим об'єктам.

"Владою та підрядниками будуть визначені чіткі терміни будівництва, аби проекти з будівництва нових сільських амбулаторій були реалізовані в цьому році", - підкреслив він. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool