Кіровоградщина: Обмежено готова до виконання завдань

Серпень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

Минулого тижня спільною комісією обласного Управління Держтехногенбезпеки та Територіального управління МНС перевірено готовність органів управління та сил Петрівського району до реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

У першу чергу зверталась увага на стан організації роботи з виконання вимог законодавчих, інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та забезпечення техногенної й пожежної безпеки. Вивчено стан інженерного, радіаційного та хімічного захисту тощо. Крім того, проведено практичне відпрацювання виникнення умовної надзвичайної ситуації.
За результатами перевірок усіх складових, Петрівська районна ланка єдиної державної системи цивільного захисту отримала загальну оцінку як «обмежено готова до виконання завдань», про це на підсумковій нараді повідомив начальник Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонов. Тож перед керівництвом району ще залишається низка питань, що потребують невідкладного вирішення.
Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool