Кіровоградщина: обласна влада надасть максимальну допомогу зі своєї сторони, - наголосив голова ОДА

Квітень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

Таке завдання керівництву Гайворонського району поставив голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко, побувавши на руїнах, що залишилися внаслідок нещодавньої пожежі.

 Споруда Центру вщент вигоріла, від старовинної будівлі залишилися лише стіни, а діти зосталися без улюбленого місця, де вони проводили своє дозвілля у позашкільний час.
– Необхідно зробити експертизу будівлі, розробити проект реконструкції, проаналізувати, що саме підлягає заміні. Це серйозне питання, одна справа – заміна вікон та утеплення, інше – це заміна несучих конструкцій, балок, – як зазначив Андрій Ніколаєнко. – Й вартість такого відновлення, скоріше будівництва ЦДЮТу. Така відбудова повинна стати спільною толокою: влади, громади, бізнесу, щоб місцеві діти могли повернутися до дитячо-юнацького центру, – підсумував керівник області.
– Враховуючи, що Президент України нинішній рік оголосив Роком дитячої творчості, і те, що у нових соціальних ініціативах Глава держави приділив першочергову увагу саме розвитку позашкільної освіти, а головне, що Гайворонські діти і педагоги звикли до цього приміщення, покладали велику надію, що воно у купі з іншими дитячими і спортивними закладами складе своєрідний культурно-спортивний центр Гайворона, районна і міська влада повинні докласти максимум зусиль для вирішення питання з Центром дитячої творчості, а обласна влада теж надасть максимальну допомогу зі своєї сторони, – наголосив голова ОДА.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool