Кіровоградщина: незаконно отримали чверть мільйона

Грудень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1087 | Коментарі: 0

За прокурорського втручання попереджено факт протиправного отримання суб’єктом господарювання чверть мільйона бюджетних коштів.

 

В ході проведення перевірок у бюджетній сфері Світловодською міжрайонною прокуратурою виявлено порушення законодавства при проведенні відкритих торгів на закупівлю Світловодською центральною районною лікарнею медичного обладнання на суму 256 тис. грн. В подальшому, прокуратурою до господарського суду Кіровоградської області заявлено позов в інтересах держави про визнання недійсним цінових пропозицій конкурсних торгів та договору укладеного між ЦРЛ та переможцем тендеру.
За результатами судового розгляду позовні вимоги прокурора задоволено в повному обсязі. Факт незаконного отримання бюджетних коштів попереджено.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool