Кіровоградщина: незаконний забір 20 344 метрів кубічних підземних вод

Грудень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1216 | Коментарі: 0

Кіровоградською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері встановлено що службові особи підприємства, проігнорувавши закінчення дозволу на спеціальне водокористування, продовжили видобуток підземної прісної води з артезіанської свердловини.

Більше того, посадовці умисно не вжили достатніх заходів направлених на отримання вказаного документу. Таким чином, був здійсненний незаконний забір 20 344 метрів кубічних підземних вод. Розмір збитків, заподіяних довкіллю внаслідок самовільного водокористування становить понад 370 тис.грн.
Відносно посадових осіб зазначеного підприємства розпочате кримінальне провадження. Наразі вирішується питання щодо пред’явлення позовної заяви в порядку господарського судочинства про відшкодування завданих збитків.

Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool