Кіровоградщина: незаконне заволодіння автомобілем

Травень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

Днями до чергової частини Знам’янського міськрайвідділу міліції звернувся 32-річний місцевий мешканець.

Чоловік повідомив, що невідома особа, шляхом пошкодження замків, незаконно заволоділа автомобілем "ВАЗ-21099", що належить його матері.
Автівка знаходилась в гаражі біля будинку за місцем проживання потерпілих, в дворі загального користування. Отримавши інформацію про викрадення автомобіля, працівники відділення ДАІ з обслуговування м. Знам’янки та Знам’янського району при УМВС України в Кіровоградській області майор міліції Олег Євтухов та капітан міліції Володимир Кухта вжили ряд заходів для розкриття даного правопорушення. Усього півгодини знадобилося правоохоронцям, щоб по «гарячих слідах» знайти зниклу машину разом зі зловмисниками. Як з'ясувалося викрадачами виявилися 22-річні раніше судимі місцеві жителі, котрі одразу зізналися в скоєному злочині. До того ж, один із них вже притягався до відповідальності за вчинення аналогічного злочину.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), яка передбачає відповідальність за вчинення даного злочину у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років. Викрадений автомобіль повернуто власникам.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool