Кіровоградщина: незаконне використання цистерн загрожує підприємству штрафом на суму 1,3 млн. грн. та їх конфіскацію

Травень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

Співробітники ГУ Міндоходів у Кіровоградській області завдяки отриманій з Федеральної митної служби Російської Федерації інформації виявили порушення, допущені в залізничному депо «Знам‘янка» при використанні 5 залізничних цистерн, які належать російському підприємству.

В ході перевірки було встановлено, що зазначені транспортні засоби знаходяться у розпорядженні українського підприємства, яке використовує їх для перевезення вантажів як по території України, так і за її межами. Крім того, цистерни не були задекларовані в зоні діяльності Кіровоградської митниці, і будь-яка інформація стосовно законності їх перебування на митній території України відсутня.
Таким чином, українським підприємством порушено митні правила за ст. 472 Митного кодексу України. Остання передбачає накладення штрафу у розмірі 100% вартості незадекларованих транспортних засобів (у даному випадку це 1,3 млн. грн.) та їх конфіскацію.
Інформаційно-комунікаційний відділ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool