Кіровоградщина: незаконне користування бюджетними коштами у розмірі 1,2 мільйони гривень

Червень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

Рішення Знам’янської районної ради про виготовлення, встановлення і облаштування пам’ятника Тарасу Шевченку за 1,2 млн. грн., виділених Дмитрівською сільрадою у виді субвенцій, є незаконним.

Про це повідомила начальник відділу прокуратури області Валентина Пахаєва.
За її словами вказане рішення суперечить Бюджетному кодексу України. «Правові підстави для виділення коштів з бюджету сільради на вказаний проект були відсутні. При прийняті рішення райрадою не додержано вимоги основних принципів бюджетної системи в частині обґрунтованості, ефективності та результативності, цільового використання бюджетних коштів», - зазначила Валентина Пахаєва.
На даний час, сесіям Знам’янської райради та Дмитрівської сільради внесені подання з вимогою усунути виявленні порушення, які перебувають на розгляді.
Крім того, зазначену інформацію направлено до відома голові обласної ради Олександру Чорноіваненку.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool