Кіровоградщина: незаконна вирубка зелених насаджень

Травень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 813 | Коментарі: 0

Посадовці однієї з сільських рад Новоукраїнського району незаконними діями спричинили збитки навколишньому середовищу у розмірі 442 тис. грн.

Прокуратурою Новоукраїнського району під час проведення перевірки діяльності органів місцевого самоврядування виявлено порушення вимог Закону «Про охорону навколишнього природнього середовища».
Перевірка прокуратури встановила, що службові особи однієї з сільрад, перевищуючи надані їм службові повноваження, направляли для незаконної порубки дерев, осіб, які відбували адміністративні стягнення у вигляді громадських робіт.
Крім того, за фіксовану суму грошей працівники сільради надавали мешканцям села незаконні дозволи на вирубку зелених насаджень.
Внаслідок вищезазначених дій службових осіб, навколишньому природному середовищу спричинено збитків у сумі 442 тис. грн.
Наразі, розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень) КК України.

Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool