Кіровоградщина: неповнолітню втікачку розшукали на Харківщині

Червень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Не порозумівшись з бабусею, 14-річна дівчина вирішила втекти з дому. За кілька днів працівникам Знам’янського міськвідділу міліції вдалося розшукати неповнолітню в іншій області.

14 червня до Знам’янського МВ УМВС в області надійшло повідомлення від жительки одного з сіл району про зникнення її онуки.
Правоохоронці негайно розпочали пошуки дитини, які не припинялися ні на мить. Через три доби місцезнаходження дівчини було встановлено.
Правоохоронці з’ясували, що неповнолітня посперечалася з бабусею, яка є її опікуном, та пішла з дому. Кілька днів дівчина добиралася до родичів в Харківську область, де згодом і була виявлена працівниками міськвідділу.
За словами втікачки, бабуся її ображала та завдавала тілесних ушкоджень. Правоохоронці доставили дівчину до Знам’янської лікарні для надання допомоги.
- У даний час неповнолітня перебуває в Кіровоградському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, – повідомив начальник Знам’янського міського відділу міліції Андрій Гулий.
Правоохоронці проводять розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, з метою з’ясування обставин, за яких дівчина отримала травми.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool