Кіровоградщина: неповнолітня обікрала свою подругу

Серпень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1395 | Коментарі: 0

16-річна подруга доньки потерпілої викрала золоті прикраси. За ці дії дівчині загрожує до трьох років позбавлення волі.

Заява про крадіжку ювелірних виробів надійшла до чергової частини райвідділу на початку тижня. Протягом кількох діб працівники міліції встановили особу зловмисниці.
На початку серпня господиня оселі виявила, що зі скляної вази зникли прикраси: два ланцюжки з підвісками та каблучка. Деякий час родина намагалася самотужки знайти золоті прикраси, але, коли зрозуміла, що в кімнатах будинку їх немає, звернулася за допомогою до міліції.
В ході проведення слідчо-розшукових заходів, працівники міліції встановили, що прикраси викрала дівчина, з якою товаришувала донька потерпілої. Вдома у підозрюваної правоохоронці виявили викрадені речі.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років.
За матеріалами Новоархангельського РВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool