Кіровоградщина: неповнолітній вчинив крадіжку у дитячому таборі

Червень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 881 | Коментарі: 0

Ним виявився 16-річний житель одного з сіл Олександрійського району, що проник до приміщення та викрав із кімнат речі дітей, які відпочивали у закладі. За такі дії особі може загрожувати кримінальна відповідальність.

До працівників поліції звернулася вихователь табору, яка повідомила, що діти помітили зникнення особистих речей.

«Поліцейські виїхали на місце події та у ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили особу зловмисника. Ним виявився мешканець сусіднього села. Скориставшись відсутністю працівників закладу та дітей, хлопець проник до кімнат і здійснив крадіжку планшета, мобільного телефону, двох пар навушників, ігрової приставки, сонцезахисних окулярів та рюкзака. Як пояснив зловмисник, викрадені речі планував продати, а отримані кошти витратити на власні потреби. У даний час майно потерпілих частково вилучено та повернуто власникам», - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool