Кіровоградщина: нелюд вдарив ножем дитину, а потім спалив будинок

Травень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

Сварка між співмешканцями у одному із населених пунктів Онуфріївського району Кіровоградської області ледь не коштувала життя їх маленькій донечці, яка опинилася в епіцентрі з’ясування стосунків.

Родич травмував дівчинку ножем, після чого підпалив оселю. Правоохоронці за «гарячими слідами» затримали підозрюваного у скоєнні замаху на вбивство малолітньої.
Попередньо встановлено, що 32-річний місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння знаходився разом із співмешканкою на території домоволодіння. Поряд із ними у колясці перебувала й 1-річна дитина.
У ході розмови між жінкою та чоловіком виникла сварка на ґрунті ревнощів з боку останнього, під час якої він кілька разів її ударив. Аби уникнути подальших побоїв, жінка вибігла із двору. В цей час ревнивець, бажаючи повернути втікачку, наніс удар ножем дівчинці в область грудної клітини…
На цьому зловмисник не зупинився та вирішив помститися співмешканці за таку поведінку. Чоловік зайшов до будинку, та, відкрутивши вентиль на балоні, підпалив газ. У результаті дій підозрюваного у помешканні виникла пожежа, що призвела до знищення майна та пошкодження самої будівлі.
За словами першого заступника начальника Онуфріївського РВ УМВС України в Кіровоградській області Анатолія Білка, за цим фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 15 та ч. 2 ст. 115, а також ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (замах на вбивство малолітньої дитини та умисне знищення або пошкодження майна).
Підозрюваного затримано. Раніше чоловік був засуджений за скоєння розбійного нападу.
Поранену дівчинку госпіталізовано до лікарні, де їй надано медичну допомогу. Наразі дитина перебуває на лікуванні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool