Кіровоградщина: недобросовісну матір засуджено до трьох років позбавлення волі

Лютий 06, 2014 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

Засуджено матір з вини якої двохмісячна дитина потрапила до реанімації в тяжкому стані, загрозливому для життя.

Прокуратурою підтримано державне обвинувачення у судовому розгляді кримінального провадження за обвинуваченням жінки у злісному невиконанні батьківських обов’язків відносно свого двохмісячного сина, що призвело до тяжких наслідків. Дитина потрапила до реанімації з значним дефіцитом маси тіла, виснаженням, токсичним отруєнням, ураженнями нервової системи і мозку. Варто зазначити, що жінка зловживала спиртними напоями.
Олександрійський міськрайсуду завершив судовий розгляд цього провадження. Недобросовісну матір засуджено до трьох років позбавлення волі, з трирічним іспитовим строком.
На даний час, малюк перебуває в дитячому будинку. В свою чергу, соціальними працівниками проводиться активна реабілітаційна робота з засудженою. У разі, якщо матір не змінить свого ставлення до виконання обов’язків по догляду за дитиною її буде позбавлено батьківських прав.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool